Finantari nerambursabile

Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti GALAFIR

Știri și evenimente

26-10-2020

Informare cetățeni - cu privire la desfășurare activității din cadrul Primăriei comunei Filipești

Primarul comunei Filipești, domnul Petrică Lungu, împreună cu Consiliul local Filipești vă aduc la cunoștință urmatoarele:

 

Primăria comunei Filipești funcționează după următorul program: LUNI-VINERI 08.00-16.00

 

În scopul prevenirii răspândirii virusului SARS COV 2 – (coronavirus), vă informăm că în sediul instituției se respectă regulile de igiena și distanță socială, astfel în interiorul instituției are acces doar cate o persoana în ordinea în care se prezintă.

 

Facem mențiunea ca în sediul primăriei nu exista nici o persoană (angajat) care să fie confirmată cu virusul SARS COV 2.

 

In speranța unei bune colaborări vă rugăm să primiți asigurarea întregii noastre stime!

18-09-2020

Anunt promovare in grad

Primaria comunei Filipesti, judetul Bacau, organizeaza in intervalul 26 octombrie 2020 - 28 octombrie 2020 examen de promovare in grad profesional in limita functiilor publice rezervate promovarii cu incadrarea in fondurile bugetare alocate.

08-09-2020

Cerere- declarartie pe propria raspundere

Cerere declarartie pe propria raspundere si Documente necesare pentru acordarea techetelor sociale pe suport electronic pentru sprijin educational. Benefeciarii de ajutor social si/sau alocatie pentru familiile cu copii vor completa doar punctele A,B,C si F.

08-09-2020

In atentia crescatorilor din sectorul bovin!

Ordonanta de urgenta privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din scrorul bovin in contextul crizei economice generate de pandemia COVID 19, avand ca scop compensarea pierderilor in perioada cuprinsa intre 1 martie - 1 iulie 2020.

18-05-2020

INTRERUPERE ALIMENTARE EE

Intrerupere alimentare EE

14-05-2020

Informare SC CRAB SA

Informare cu privire la obtinerea avizului de Gospodarire a Apelor pentru "proiectul regional de dezvoltare a infrstructurii de apa si apa uzata din judetil Bacau, in perioada 2014 - 2020"

08-05-2020

Informare

Aceasta informare este efectuata de UAT COMUNA FILIPESTI, cu sediul in localitatea FILIPESTI, comuna Filipesti, judetul Bacau ce intentioneaza sa solicite de la Apele Romane – ABA SIRET aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul “LUCRARI DE MODERNIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA IN COMUNA FILIPESTI, JUDEŢUL BACĂU”, propus a fi amplasat comuna FIlipesti, jud. Bacau. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 08.05.2020.

06-05-2020

Informare cetateni

In atentia cetatenilor Comunei Filipesti!!!

S.C. TRANSGAZ S.A. in calitate de initiator al Proiectului ″Dezvoltări ale SNT în zona de Nord – Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și a asigurării capacităților de transport spre Republica Moldova” ne aduce la cunostinta ca urmeaza sa demareze realizarea lucrarilor de executie aferente Proiectului. Lucrari ce vor reliza si pe raza Comunei Filipesti pe o perioada de 18 luni. Atasat se regaseste tabelul cu terenul afectat/imobilul pe periada executiei lucrarilor.

ADEVERINTE APIA
07-04-2020

ADEVERINTE APIA

In atentia fermierilor Comunei Filipesti!!!

06-04-2020

Informare cetateni - grafic de circulatie mijloc de transport in comun

In atentia locuitorilor Comunei Filipesti!!!
Aducem la cunostinta cetatenilor Comunei Filipesti ca pe periada decretarii starii de urgenta transportul persoanelor pe traseul BACAU-FILIPESTI-CIRLIGI-GALBENI SI RETUR va fi facut de S.C. ARIMIRTRANS S.R.L.
Conform graficului de circulatoe atasat!
Decizia a fost luata pentru venirea in sprijinul muncitorilor navetisti!
Conducerea Primariei Filipesti!

Informare cetățeni - cu privire la programul de audiențe respectiv desfășurare activității din cadrul primăriei
31-03-2020

Informare cetățeni - cu privire la programul de audiențe respectiv desfășurare activității din cadrul primăriei

Având în vedere măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, aducem la cunoștința cetățenilor comunei că programul de audiențele din cadrul Primăriei Comunei Filipești se sistează pe perioadă nedeterminată!!

 

20-03-2020

Informare cetateni - Date de contact ale Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei Bacau

Date de contact ale Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei Bacau constituit in vederea gestionarii si coordonarii tuturor misiunilor si actiunilor generate de coronavirusul SARS-CoV-2 la nivelul judetului.

Înapoi

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează